TONER d.o.o. ima za cilj povećati konkurentnost tvrtke na domaćem i inozemnim tržištima.

Očekujemo ostvaren rast te povećanu konkurentnost tvrtke "Toner" kroz ulaganje u povećanje proizvodnog kapaciteta te optimizaciju i učinkovitost procesa proizvodnje reznih alata.

Tvrtka Toner d.o.o. osnovana je 1995. godine s ciljem proizvodnje, razvoja, instalacije i ugradnje specijalnih reznih alata za preradu drva.

Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja i ugradnja proizvoda reznih alata koji su rezultat vlastitog razvoja, a namijenjeni su preradi masivnog drva ili nekog oblika drvne sirovine.

Tvrtka danas ima paletu visoko konkurentnih i inovativnih proizvoda i usluga u području proizvodnje tračnih i kružnih pila.

Razvojni put tvrtke

Tvrtka Toner d.o.o. osnovana je 1995. godine s ciljem proizvodnje, razvoja, instalacije i ugradnje specijalnih reznih alata za preradu drva.

Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja tračnih i kružnih pila koji su rezultat vlastitog razvoja, a namijenjeni su preradi masivnog drva ili nekog oblika drvne sirovine.

Ciljano tržište predstavljaju:

 1. Prerađivači proizvoda od drva: Proizvođači parketa, drvene građe, lamela, paleta i ostale građevinske drvne galanterije, proizvođači masivnih podova, furnira, prozora i vrata

Vizija

Postati referentan partner u proizvodnji reznih alata za drvo u Europi i Svijetu, prepoznat po visokokvalitetnim inovativnim proizvodima, znanju i izrazitoj usmjerenosti na zadovoljenje potreba kupaca, partnera i zaposlenika uz njegovanje načela društveno odgovornog poslovanja.

Misija

Razvoj i proizvodnja vrhunskih reznih alata koji podižu ljestvice industrijskog standarda kroz veću efikasnost rezanja što rezultira većom produktivnošću i zelenijom proizvodnjom u drvnoj industriji, zadovoljstvom naših zaposlenika te osiguravanje održivog rasta tvrtke.

Strategija kojom planiramo ostvariti misiju i viziju tvrtke: konstantne inovacije i razvoj; lansiranje novih proizvoda na tržište; zapošljavanje novih ljudi; širenje proizvodnih kapaciteta; jačanje pozicije na postojećim tržištima i kontinuirano širenje na nova Svjetska tržišta.

Osnovna polazišta strategije je stalna težnja napretku i razvoju poslovanja zasnovana na modelu poslovne izvrsnosti i učinkovitosti i održivog razvoja te daljnji razvoj asortimana vlastitih proizvoda kojima ćemo ispuniti zahtjeve kupaca i njihova očekivanja.

Strategija uključuje proaktivne nastupe na ciljanim tržištima, proširenje proizvodnih kapaciteta uz primjenu modernih proizvodnih principa i vrhunske tehnologije u cilju povećanja konkurentnosti na globalnom tržištu uz brigu o financijskoj stabilnosti i održivom rastu s fokusom na zeleno i društveno odgovorno poslovanje.

Strategija naše tvrtke počiva na stalnim ulaganjima u znanje, tehnologije i nove proizvode koji će cijenom i kvalitetom biti bolji od konkurentskih rješenja.

Dugoročni strateški ciljevi grupirani su uz strateške smjernice (perspektive) Društva:

C.1.

Osigurati uvjete za poslovni razvoj tvrtke i jačanje konkurentnosti na globalnom tržištu uz načela društveno odgovornog i zelenog poslovanja.

Srednjoročni cilj tvrtke je postati regionalni lider u proizvodnji reznih alata za drvo na području centralne i jugoistočne Europe te prepoznati proizvođač na Svijestkim tržištima. Ulaganje u moderne proizvodno-tehnološke kapacitete omogućiti će veće proizvodne kapacitete kao i kapacitete za kontinuirani razvoj novih proizvoda, te nam osigurati daljnji rast i napredak. Sustavno će se razvijati prepoznatljivi, kvalitetni i inovativni rezni alati s vrhunskim performansama koji omogućuju našim kupcima veću efikasnost proizvodnog procesa obrade drva što direktno utječe na zelenije poslovanje naših kupaca i to manjom potrošnjom električne energije te ujedno minimiziranje drvnog otpada čime direktno utječemo na očuvanje šumskog fonda.

C.2.

Razvoj vlastite organizacije
i lokalne zajednice.

Ulažemo u ljude i njihova znanja, ljudi su temeljna vrijednost naše tvrtke. Ulaganjem i razvojem direktno ćemo doprinijeti i smanjenju siromaštva ruralnog područja na kojem obitavamo kroz zapošljavanje, uz brigu za socijalno uključivanje najranjivije skupine društva i to pretežno mladih koji zbog nedostatka posla iseljavaju iz ruralnog područja koje radi toga i propada a demografska slika ruralnog područja rapidno se mijenja u nedostatku radno sposobnog stanovništva.

C.3.

Razvoj odnosa s kupcima.

Kontinuirano ulažemo u osiguravanje kvalitete naših proizvoda i usluga, prateći pri tome povratne informacije o zadovoljstvu kupca. Pristupamo kupcima kao partnerima s kojima zajedno radimo na boljoj iskoristivosti proizvoda i zadovoljavanju poslovnih potreba. Naše kupce postavljamo kao ishodišnu točku svih naših aktivnosti, a njihovo zadovoljstvo našim proizvodima i uslugama kao mjeru našeg uspjeha.

C.4.

Ostvarivanje odličnih financijskih rezultata uz snažan rast proizvodnje, izvoza i broja zaposlenika.

Sustavno gradimo pretpostavke za kontinuirano povećavanje produktivnosti (učinkovitosti) i profitabilnosti (ekonomičnosti) poslovanja, a na dobrobit svih zainteresiranih strana (vlasnika, korisnika, partnera, djelatnika i društva u cjelini). U tom smislu fokusirati ćemo se na povećanje efikasnosti uporabe raspoloživih resursa i povećanje prodaje proizvoda i usluga kao temelja stalnog povećanja prihoda, izvoza i broja zaposlenika. Pri tome ćemo voditi računa o financijskoj stabilnosti, održivosti rasta i povratu investiranog kapitala.

Kompletan proizvodni asortiman tvrtke izrađuje se prema narudžbama kupaca.

Klijentima nudimo visoko kvalitetan, inovativan, „custom made“ proizvod, prema željama i potrebama klijenata te našoj stručnoj ekspertizi.

Unutar asortimana razlikujemo 4 osnovne grupe proizvoda:

 1. Tračne pile - Razlikujemo 6 tipa: tračne pile klasične, tračne pile tlačene, tračne pile stelitirane, tračne pile vario, dvostranonazubljene tracne pile, tankorezne tracne pile.
  Tračne pile Vario i Tankorezne tračne pile za prorez lamele inovativan su najnoviji proizvod tvrtke nastao vlastitim istraživanjem i razvojem, oba proizvoda postižu značajno bolje performanse reznog alata.
 2. Kružne pile - Razlikujemo 4 tipa: kružne pile klasične, kružne pile stelitirane, kružne pile s tvrdim metalom i kružne pile sa specijalnim tvrdim metalom (Special).
  Kružna pile sa specijalnim tvrdim metalom „special“ najnoviji je proizvod te u odnosu na druge kružne pile s tvrdim metalom na tržištu ima niz prednosti a to su bolja efikasnost, izdržljivost i dugotrajnost u radu u odnosu na klasničnu kružnu pilu s tvrdim metalom.
 3. Gaterske pile - Razlikujemo 4 tipa: gaterske pile klasične, gaterske pile klasične kromirane, gaterske pile stelitirane i tankorezne mini gaterske pile za lamele
 4. Industrijski noževi – Razlikujemo 4 tipa: industrijski chipper nozevi, nozevi za kantere, nozevi za blanjalice i industrijski noževi za glodala
 5. Tračne pile za meso i kosti
 6. Strojevi
 7. Brusni materijal
 8. Mjerni uređaji i mjerila

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand